IMDigital Dizajn

[email protected]

Za sve informacije vezane za naše usluge slobodno nam se javite ili pošaljite upit, kako bi naknadno mogli dogovoriti detalje. 🙂

Imdigital Dizajn izrada web stranica

Izrada web stranica, trgovina i održavanje istih po vašim zahtjevima i potrebama.

Izrada web stranice je važan korak kako bi Vaše poslovanje što brže poraslo, što vodi prema uspjehu.

Izrada web stranica ili web trgovina prilagođena svim vrstama ekrana. Kako bi se što bolje istaknuli i predstavili na tržištu, mi ćemo dati sve od sebe kako bi kroz dizajn, tehnologiju i programiranje u dogovoru s Vama to i omogućili.

Dizajn

Jeste li se ikada zapitali zašto vam je neki proizvod ugodan za korištenje, dok na nekoj drugoj web stranici nikada ne možete pronaći ono što tražite? Razlika je vrlo vjerojatno u dobrom korisničkom iskustvu.

Prateći najnovije tehnike i razvijajući svoja znanja i vještine, naš tim vase klijente priprema za ostvarenje dobrog korisničkog iskustva.

Imdigital Dizajn izrada web stranica
Imdigital Dizajn izrada web stranica

Dosegnite idealne korisnike i proširite svoje poslovanje uz Google Ads.

Kroz planiranje i istraživanje, kreativnu produkciju prepoznajemo potrebe potrošača, planiramo i razvijamo marketinške vrijednosti i time omogućujemo našim klijentima plasiranje njihove ponude i proizvode na tržište. Prema Vašim željama i potrebama kreiramo kampanju koja dolazi na pravo mjestu u pravo vrijeme i to upravo onoj ciljanoj skupini koju vi želite.

3D printanje plastičnih modela vrhunske kvalitete i čvrstoće

Bez obzira na to trebaš li samo testirati izgled svog prototipa ili ti je bitna funkcionalnost i mehanička otpornost, kod nas možeš pronaći materijal za svaku namjenu. Od biorazgradive PLA plastike svih boja do raznih tehničkih plastika poput copolyestera ili polikarbonata. Kada je kvaliteta u pitanju ne pristajemo na kompromis, koristimo samo najkvalitetniji materijal na tržištu.

Imdigital Dizajn izrada web stranica
Skip to content